طرز تهیه خینکالی

28فروردین1399
0 نظر

مواد لازم برای تهیه خمیر خینکالی

————————————
آرد گندم یک کیلو
نمک ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ (اختیاری)2 عدد
آب یک فنجان

خمیر خینکالی

مواد لازم جهت محتویات داخل خینکالی

——————————————————–

گوشت 1 کیلو گرم
آب 450 میلی لیتر
پیاز 2-3 عدد
جعفری خرد شده ی150 گرم
کره یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه دلخواه

خینکالی

شیوه تهیه خینکالی

——————-
خمیر خینکالی

خمیر خینکالی را به صورت آماده از تمام سوپرمارکت های معتبر در گرجستان می توانید خریداری کنید.

اما اگر تمایل به تهیه خمیر تازه و خانگی دارید، برای تهیه آن ابتدا باید آرد گندم را با دقت الک نمایید ( آرد باید چند بار از صافی عبور داده شود) سپس نمک و تخم مرغ ها را می افزاییم.

بلافاصله آب را نیز اضافه می نماییم و همه مواد را از وسط به کمک دست آهسته آهسته مخلوط می کنیم. سپس به مخلوط کردن و ورز دادن مواد تا جایی ادامه می دهیم که خمیر به شکل توپ در بیاید.

آنگاه خمیر را جهت شروع پایه ی کار، روی زمینه ی آرد پاشی شده قرار داده و همچنان ورز می دهیم.

حالا به کمک وردنه خمیر را صاف و به ضخامت 5/2 پهن می کنیم و با دهانه لیوان یا استکان دایره هایی به قطر 6 سانتی متر در سطح خمیر ایجاد می کنیم.

هر کدام از این دایره ها در ادامه کار مجددا بیشتر پهن می شوند به دایره هایی با قطر 15 سانتی متر مبدل می شوند که از محتویات مربوطه پر شده ، آنگاه به صورت بقچه یا کیسه های کوچکی می گردند که دهانه آن ها نیز بسته می شود.

محتویات درون خمیر

برای آماده سازی مواد درون خینکالی، گوشت چرخی را با ادویه جات و نمک و پیاز نگینی خرد شده و جعفری که از قبل میکس شدند اضافه میکنیم و به اندازه یک قاشق سوپ خوری محتویات را روی خمیر می ریزیم.

سپس به صورت بقچه آن را می پیچیم. این هم طرز تهیه خینکالی. به همین راحتی به همین خوشمزگی.

 

خینکالی ها باید تا زمانی که کاملا طبخ شده ( بین 12 تا 14 دقیقه) و تا جایی که روی سطح آب شناور گردند، پخته شوند.

نوش جان…

پیام بگذارید